3 saat önce Programlar

HAYTAP Samsun İl Temsilcisi Gül Turan Haberin Penceresi'ne konuk oluyor. Haberin Penceresi 8 Mayıs Çarşamba günü 22:00'de Kanal S ekranlarında.

5 saat önce Programlar

SMG Spor Müdürü Esra Vural'ın moderatörlüğünde Samsunspor'a hem futbolcu hem de teknik direktör olarak, yıllarca hizmet vermiş olan, iki efsane isim Mehmet Ali Çınar ve Hasan Şengün'ün (Dobi Hasan) yorumları ile #SporOdası Programı her Çarşamba Kanal S ekranlarında sizlerle!

6 saat önce Programlar

Tarafsız, objektif, ilkeli yayıncılığın adresi, Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın moderatörlüğünde  #KanalSAnaHaberBülteni hafta içi her gün Saat 19.30'da sizlerle!

6 saat önce Samsun

Samsun'da 27 yaşında hayatını kaybeden genç kadının bağışlanan 7 organı hastalara umut oldu. Ekipler ise organları hastanelere ulaştırmak için zamanla yarıştı.

6 saat önce Samsun

Samsun Valisi Orhan Tavlı, trafikte alınan tüm önlemlerin vatandaşın can güvenliği için olduğunun altını çizerek, emniyet kemerinin de hayat kurtardığını söyledi

7 saat önce Samsun

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsun Liv Hospital ile protokol imzalandığını belirterek, esnaf ve birinci derecede yakınlarının indirimli bir şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanacağını açıkladı

8 saat önce Samsun

Samsun'da öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Danışmanı tarafından "N’apsak bu gençleri” temalı konferans verildi. Programda ayrıca “israfın önlenmesi” amacıyla düzenlenen “Resim, Karikatür, Afiş Yarışması” ödül töreni gerçekleştirildi

8 saat önce Samsunspor

Samsunspor Kulübü, Trabzonspor karşılaşmasında 'çirkin ve kötü tezahürat' ve 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

8 saat önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören engelli bireylerin anneleri için ‘Anneler Günü Atölye Etkinliği’ gerçekleştirildi

9 saat önce Samsunspor

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin hem şehir hem de ligdeki sıralama açısından önemine vurgu yaparak, "Bundan sonraki süreçte mümkün olduğu kadar ligde puanlar alıp, diğer taraftan da gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz" dedi.