Veysel Çökel
Sokoklar çocuklara aittir, köpeklerin yeri barınaklar dır sahiplenmek isteyenler alabilirler köpeklerin katlettiyi çocukların insanların hesabini kim verecek, öyle çıkıpta hayvan hakları yok Allahın yaraytığı, gibi mazlum söylemlerin arkasına sığınmak la olmuyor, bu işler,

Samsun'da operasyon: 1 milyon 920 bin adet ele geçirildi! Samsun'da operasyon: 1 milyon 920 bin adet ele geçirildi!

Belgin Doruk
Sizi de bir gün o şekilde toplarlar inşallah. Herşey bitti ülke de sokaktaki köpeklere sıra geldi. Sokaktaki iki ayaklı canileri toplayıp rehabilite edin de kurtulalım.

Ayşe Doğan
O mazlum köpeklerin ahı bu ülkeden milim milim çıkmazsa Ne bileyim. Öyle don, sel ,kokarca felaketi az gelir. çok büyük felaketlerle sonuçlanacağız. Allah onlara eziyet edenleri,iğnelerle zehirleyenleri ,toplu olarak diri diri gömenleri Allah perişan etsin

Ali Saddak
Ben bir haftadır İsvicredeyim sokakta bir tane başıboş ne köpek nede kedi gördüm köpekleri ellerinde tasması ile gezdiriyorlar köşe başlarında mama su kabı yok her taraf temiz bizdeki gibi çocuk parklarında köpek tuvaleti yaptıran yok serbestçe çayırlarda çocuklar koşup oynuyor14 milyon TL'lik dolandırıcılık yapan 71 şüpheli adliyeye sevk edildiSAMSUN'DA DA EŞ ZAMANLI OPERASYON 
Eskişehir merkezli, Ankara, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Antalya, Denizli, Hatay, Mersin, Adana, Konya, Sivas, Yozgat, Kırıkkale, Giresun, Ordu, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Nevşehir ve Kütahya'da Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eş zamanlı "nitelikli dolandırıcılık" operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda, telefonla aradıkları kişileri televizyon yayın platformu üyeliklerini yenileyeceklerini, üyeliklerini iptal edeceklerini veya üyelik iptali için vergi iadesi yapacaklarını, ödeme yapmadıkları takdirde haklarında yasal takip başlatacaklarını söyleyen şahısların 144 dolandırıcılık olayı gerçekleştirdiği, yaklaşık 3 milyon 500 bin TL mağdur zararı oluştuğu belirlenip, suçtan elde edilen 14 milyon TL değerinde taşınmaz ile 100 milyon TL işlem hacmine sahip banka ve elektronik para hesaplarına polis tarafından bloke konulmuştu.

71 ŞÜPHELİ YAKALANDI 
Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 54'ü kadın 71 şüpheli şahıs yakalanırken, 3 şahsın firar olduğu öğrenildi. Yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, silah, uyuşturucu madde, doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

METRELERCE KUYRUK OLUŞTU
Yakalanan 71 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından 4 otobüs ile adliyeye getirildi. Burada yakınları bekleyen 71 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden oluşan kuyruğun, adliyeye sevki 3 dakika sürdüğü görüldü. Adliye önünde bekleyen şüpheli yakınları görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Bazı şüpheli yakınları ise sinir krizi geçirdiği görüldü.

Editör: Ayşe Çolak