CANİK'TE HEYELAN
Olay, saat 23.20'de Samsun'un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi'nde Lovelet AVM yanındaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.
OTOMOBİL GÖÇÜK ALTINDA KALDI
Dağdan kopan toprak ve kaya parçaları akaryakıt istasyonunun oto yıkama kısmına düştü. Burada bulunan bir otomobil göçük altında kaldı.
ÇİĞDEM KAYA YARALI OLARAK ÇIKARILDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya yaralı olarak enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. İş makinelerinin desteğiyle yapılan çalışmalarda önce göçük altında kalan araca ulaşıldı.
ADEM KAYA, AÇELYA KAYA VE AYLA HAYA HAYATINI KAYBETTİ
Araçta yapılan incelemede, baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Ayla Kaya'nın (7) hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenler araçtan çıkarılarak Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığına gönderildi.
CANİK'TEKİ HEYELANIN GÖRÜNTÜLERİ
Baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği heyelan faciasının kaydedildiği görüntülerde, büyük bir toprak yığınının ve kaya parçalarının ailenin otomobilinin üstüne yığıldığı anlar kameraya yansıdı.