7 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde jandarma ekiplerince 7 bin 300 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Terme ilçesinde, jandarma ekipleri izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi'nde arkadaşlarına "Çok yoruldum, yapamıyorum" mesajı atan 1 çocuk annesi genç kadın, 4. katın penceresinden atlayarak hayatına son verdi.

7 ay önce Samsun

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Deprem korkusu yaşamak istemeyenler; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak'a taşınabilir. Bol yeşillik ile oksijen, deniz, balık, içten dostluk, güvenli yaşam. Daha ne istenir ki?" açıklamasında bulundu.

7 ay önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinde aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Araçta bulunan amca-yeğen kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

7 ay önce Samsun

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'un da aralarında bulunduğu 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-39” operasyonlarında; 7 Organize Suç Örgütü çökertildiğini açıkladı. Yerlikaya, operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü Üyesi 117 şüpheli yakalandığını bildirdi.

7 ay önce Samsun

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane’de valizin içine yerleştirilen uyuşturucuyu Eyüpsultan’da otobüs firmasına vererek Samsun’a göndermeye çalışan 2 şüpheliyi düzenledikleri operasyonla suçüstü yakaladı

7 ay önce Samsun

Sevtap Sağlam ile Günaydın Samsun her gün saat 10.00'da Kanal S ekranlarında!

7 ay önce Programlar

Yılport Samsunspor - Antalyaspor maçının öncesi, canlı anlatımı ve sonrası, maça dair analizler, yorumlar, taraftar röportajları #MaçSaati programı ile 12 Şubat Pazartesi 20.00'de Kanal S'de!

7 ay önce Programlar

Tarafsız, objektif, ilkeli yayıncılığın adresi, Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S ekranlarında Gürkan Sarıkaya'nın  moderatörlüğünde  #KanalSAnaHaberBülteni hafta içi her gün Saat 19.30'da sizlerle!