7 ay önce Samsun

Samsun'da kilosu 30 TL'den satılan mezgit ve istavrite vatandaşlar ilgi göstermiyor.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor, sahsında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kritik karşılaşmada Kırmızı Beyazlılar muhteşem goller ile rakibini 2-0 mağlup etti. Alınan galibiyet ile takım büyük sevinç yaşadı.

7 ay önce Samsun

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Samsun’un sorunları ve projelerinden bahseden Öncü, seçimi kazanacaklarını ve Samsun’un hak ettiği hizmetleri kendi döneminde alacağını ifade etti.

7 ay önce Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalyaspor maçından galibiyet hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden Raman, ilk kez Kırmızı - Beyazlı forma ile sahaya çıktı futbolcunun sergilediği performans ise takdir topladı

7 ay önce Samsun

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, ilçede ticaretin canlanması gerektiğini, bununla ilgili çözümlerin ortaya koyulacağının sözünü verdi

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor sahasında konuk ettiği Antalyaspor maçında Kırmızı Beyazlı taraftar yine muhteşem bir şölene imza attı.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tabancayla bir kişiyi yaralayıp kaçan şahıs polisin takibi sonucu saklandığı evde yakalandı.

7 ay önce Samsun

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat'ta partisinin mitingi için Samsun'a geleceğini bildirdi.

7 ay önce Samsun

Samsun'da da kitapseverlerle buluşacak 10 gezici kütüphane Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’ndan (CSO) hareket etti.