7 ay önce Samsun

Samsun'un Havza ilçesi Teşvikiye mevkiinde otomobilin su kanalına düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Terme ilçesinin Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir evde arama yapan polis, uyuşturucu ve silah ele geçirdi.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor futbolcusu Arbnor Muja, Kırmızı Beyazlı forma ile ilk golüne imza attığından dolayı mutlu olduğunu ve taraftarın kendisine inanılmaz bir desteğinin olduğuna değinerek, "Çok iyi hissettirdiler. Tekrar taraftar karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

7 ay önce Samsun

Samsun'da aralarında 6 hükümlünün de yer aldığı aranan 26 kişi yakalandı.

7 ay önce Samsun

Çarşamba Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, vatandaşların yoğun katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüştü

7 ay önce Samsun

Samsun'da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 32 kişi yakalandı.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi'nde 10 yıl 5 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

7 ay önce Samsun

Atakum Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kentte; asfalt yama, taş parke çalışmalarının yanı sıra hasarlı engelli rampaları ve merdivenleri onarılıyor.

7 ay önce Samsun

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Mitingi’nin tarihi bir buluşma olacağını belirterek, “Kuzeyin Merkezi Samsun’umuz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor” dedi.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde tabancayla bir kişinin yaralanması olayıyla ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi.