7 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili 1 şahıs tutuklandı.

7 ay önce Samsun

Sağlık Bakanlığı’nın Samsun'da devam eden sağlık yatırımlarında sona yaklaşılıyor.

7 ay önce Samsun

Çorum’da tıra arkadan çarparak alevlere teslim olan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası ile ilgili açıklama yapan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “2 vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. 6 tane yaralı vatandaşımız var. Ziyaret ettik, genel durumlarının iyi olduğunu öğrenmiş olduk” dedi.

7 ay önce Samsun

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Gezisi'ni, bugün Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitingle başlatacak

7 ay önce Programlar
7 ay önce Samsunspor

Spor Odası Programı her Çarşamba Kanal S'de ekranlarınıza geliyor

7 ay önce Samsun

Samsun'un gündemini Gürkan Sarıkaya ile Kanal S Ana Haber'de takip edin!

7 ay önce Samsun

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, vaatlerini ve projelerini kamuoyuyla açıklamaya devam ederken bir müjdeyi de emeklilere verdi

7 ay önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesi Ali Kale Caddesi’nde dün gece yaptığı kazayı hafif yaralı olarak atlatan motosiklet sürücüsü, bugün yaptığı kazada da ölümden döndü.

7 ay önce Samsun

Samsun’un Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede her yaştan vatandaş ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.