7 ay önce Samsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun-Ankara hızlı tren projesine ilişkin, "Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren hattının ilk etabını oluşturan Kırıkkale-Çorum projesini hazırladık, ihale çalışmaları devam ediyor" dedi.

7 ay önce Samsun

Almanya'da yaşayan 4 çocuklu gurbetçi İrfan Başokur ve eşi Aynur Başokur isimli karı-koca evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Başokur çifti bugün memleketleri Samsun'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunsporlu oyuncu Olivier Ntcham sarı kart cezalısı olduğu için Gaziantep maçında kadroda olmayacak.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un genç yeteneği Haluk Mustafa Tan, Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu ve aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep FK maçını Zorbay Küçük yönetecek.

7 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Antalyaspor galibiyeti ve yeni transferler ile umutların yeniden yeşerdiğini belirterek, "Camia olarak birbirimize inanalım, güvenelim ve sahip çıkalım. Bundan sonraki süreçte bizleri daha güzel günler bekliyor" dedi.

7 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde 23 yaşındaki Salih Bişi isimli genci tüfekle vurarak öldüren şahıs, yargılandığı mahkemece 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

7 ay önce Samsun

Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, 2023 yılında vatandaşlara yönelik 123 bin kanser taraması gerçekleştirdiklerini ve bu taramalar sonucunda yaklaşık 4 bin kişinin kanser şüphesiyle ilgili sağlık kuruluşlarına sevk edildiğini söyledi.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.