7 ay önce Samsun

Samsun TSO Eğitim Vakfı ve OKA arasında imzalanan “Dijital Pazarlama Yolculuğu: KOBİ'ler ve Gençler İçin Dijital Beceri Geliştirme Projesi” protokolü kapsamında verilen eğitim sonunda 15 KOBİ temsilcisi ile dijitalleşme konusunda kendisini geliştirip istihdama dâhil olmak isteyen 10 işsiz gence belgeleri düzenlenen törenle verildi.

7 ay önce Samsun

Samsun'da yıllardır sel felaketlerine neden olan Mert Irmağı için hazırlanan ıslah projesinin temeli, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da katılacağı törenle atıldı. Bakan Yumaklı, Vezirköprü Ovası Sulamasıyla ilgili projesinin de sene sonunda tamamlanacağının müjdesini verdi

7 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde narkotik polisinin takibi sonucu 6 bin 484 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs tutuklandı.

7 ay önce Programlar

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Emre Cummhur Baykan'ın konuk olduğu Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Kınaş’ın moderatörlüğünde #SamsundanDünyayaSağlık programı 16 Şubat Cuma günü saat 18.00’de Kanal S’de

7 ay önce Samsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'daki mitingde emeklilerle ilgili yapılacak düzenlemeyi duyurdu. Erdoğan, emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını söyleyerek "Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca konuşmasında "Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" ifadelerini kullandı

7 ay önce Samsunspor

Yılport Samsunspor, pazar günü karşılaşacakları Gaziantep FK maçı için yarın yola çıkacak. Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi ise rakibini deplasmanda yenmek.

7 ay önce Samsun

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CHP tarafından yönetilen belediyelerde ‘Fetret Devri’nin sona ereceğini, bu belediyeleri de AK Parti’nin kazanacağını söyledi.

7 ay önce Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

7 ay önce Samsun

Samsun'da son bir haftada düzenlenen operasyonlar ve uygulamalarda, aralarında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanların da olduğu 124 kişi yakalandı.

7 ay önce Samsun

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Mert Irmağı'nın ıslah çalışması temel atma töreninde, "Burada biraz zahmetli bir imalat olacak ama bittikten sonra yaşanabilir bir hale gelmiş olacak" dedi.