6 ay önce Samsun

Samsun'da Belediye Başkan adayları 'Mübadelenin 101. Yılı etkinliği'nde buluştu. Adaylar, gecede beraberlik mesajları verdi.

6 ay önce Samsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun etkinliğine telefonla katılarak, İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekci'ye destek istedi

6 ay önce Samsunspor

Gaziantep FK - Samsunspor maçının öncesi, canlı anlatımı ve sonrası, maça dair analizler, yorumlar, taraftar röportajları #MaçSaati programı ile Kanal S'de!

6 ay önce Samsun

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun etkinliğinde bir araya gelen büyükşehir belediye başkan adaylarının birlik pozları, geceye damga vurdu

6 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.

6 ay önce Samsun

Canik Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel ‘Canik 7’den 70’e Mangala Turnuvası’, öğrenciler ve her yaştan vatandaşın yoğun katılımıyla tamamlandı. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tarihi Türk zeka ve strateji oyunu mangala ile çocukların zihin gelişimlerine katkı sunduklarını belirtti.

6 ay önce Samsun

Samsun'da polis tarafından düzenlenen operasyonunda 1 ton 360 kilo kaçak tütün, 1600 adet sigara sarma makinesi, 113 bin 660 adet boş ve dolu makaron ile 12 bin 400 adet boş kutu ele geçirildi.

6 ay önce Samsun

Samsun'da Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu tarafından, 'Mübadelenin 101. Yılı Özel Programı' gerçekleştirildi. Programa yoğun katılım oldu.

6 ay önce Samsun

İYİ Parti’nin Havza Belediye Başkan Adayı Safi Gökçe olarak açıklandı. Aday tanıtım töreninde konuşan Tüfekci, "Havza Belediye Başkan Adayı olan değerli arkadaşımız Safi Gökçe’ye başarılar diliyorum. Havza için “İYİ” belediyecilik onunla hayat bulacaktır” dedi.

6 ay önce Samsun

Sinop ve Samsun'da yapılan dolandırıcılık operasyonunda şüpheli 4 kişi yakalandı.