1 ay önce Samsun

Samsun’da Canik Belediyesi’nin ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı günleri başlıyor

1 ay önce Samsun

Samsun Atakum'da ikisi çocuk yaşta toplam 3 kişi serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un Yakakent ilçesinde denizde kaybolan 13 yaşındaki Emir İşleyen' in cesedi bulundu

1 ay önce Samsun

Samsun'da çalıştığı giyim mağazasında yıllardır mobbing yaşadığını iddia eden Muhammed Yavuz, arkasında ihbar gibi veda mektubu bırakarak intihar etti. Hamile eşine bıraktığı mektupta her şeyi açıklıkla yazan Yavuz, ölümünden bölge müdürünü sorumlu tuttu. Yavuz'un ihbar mektubu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı da harekete geçirdi

1 ay önce Samsun

Samsun'un Yakakent ilçesinde serinlemek için denize giren 13 yaşındaki Emir İşleyen akıntıya kapılarak kayboldu. Denizde kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.

1 ay önce Samsun

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen operasyonda polis tarafından 1 ton 215 kilo kaçak tütün ve 10 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesi Costal sahilinde meydana gelen olayda kuvvetli rüzgar ve yüksek dalgaya rağmen serinlemek için denize giren 2 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

1 ay önce Samsun

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde popülasyonu artan leylekler, burada eşsiz güzellik oluşturuyor

1 ay önce Samsun

Samsun Atakum'da gece yarısı serinlemek için iskeleden denize atlayan Murat Gül, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Deniz Polisi tarafından sudan çıkarılan şahıs, hayatını kaybetti.

1 ay önce Samsun

Giresun'da akşam saatlerinde başlayan ve gece şiddetini arttıran şiddetli yağışlar il merkezi başta olmak üzere Tirebolu, Espiye ve Doğankent ilçelerinde maddi hasara yol açtı. Yaşanan sel ve heyelanlar sonrasında Tirebolu ilçesi Köseler köyünde bir ev yıkılırken, 4 ev de tedbir amaçlı boşaltıldı. Samsun'dan AFAD ve AKUT ekipleri bölgeye destek verdi