1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde miras anlaşmazlığı yüzünden eniştesini tabancayla vurarak yaralayan şahıs, adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Çocuklardan öğrendiğiniz bir şey söyler misiniz?" diye sordu. Bakın ne cevaplar aldık?

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Emeklilere yapılan zammı nasıl değerlendiriyorsunuz?" diye sordu. İşte yanıtları

1 ay önce Samsun

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren Yasin Batır ve amcası Bülent Batır yaşam mücadelesini kaybetti

1 ay önce Samsun

İlk resmi ziyaretini Samsun’a yapan Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, Samsun bölgesinde çok büyük uluslararası faaliyetler de yapmak istediklerini söyledi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kereste fabrikasında çıkan yangın söndürüldü, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yoldan çıkan otomobilin kamp bahçesine uçtuğu kazada 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadim ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir kişi miras yüzünden tartıştığı eniştesini silahla yaraladı.

1 ay önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kenevir ve İpek Dokuma Atölyesi’nde, kenevirden üretilen iplikle dokunan tekstil ürünlerinin namı dünyaya yayıldı. Birçok ülkeden talep gören ürünler ile kent tarımına ve ekonomisine katkı sağlanıyor