1 ay önce Samsun

Samsun'da FETÖ'den 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan öğretmen polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Samsun'da yaşamanın en iyi yanı nedir?" diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da 30 yıllık mezar ustası Cengiz Top, mesleğinin zorluklarından bahsederek, "Mezarcıyım deyince ‘ağabey benden biraz uzak dur' diyorlar" dedi.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Jandarma ekipleri tarafından Samsun merkezli 8 ilde düzenlenen sahte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Gürcistan ehliyeti operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un Terme ilçesinde serinlemek için denize giren 39 yaşındaki Yücenur Tutuş boğularak hayatını kaybetti.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber olarak Samsunlulara son dönemlerde "Artan boğulma vakaları hakkında ne düşünüyorunuz?" diye sorduk. İşte cevapları...

1 ay önce Samsun

Samsun’un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde alacak-verecek tartışmasında akrabasını bıçakla yaralayan genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi önünde otomobilin yoldan çıkarak raylı sistem hattına girmesi yürekleri ağza getirdi.

1 ay önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından su sporu tutkunları için hizmet veren Karadeniz’deki ilk ve tek Su Kayağı Merkezi ve Parkı her yaştan onlarca sporseveri ağırlıyor.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin su sporları alanındaki potansiyelini maksimum düzeyde kullanarak, SUKAY ile spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunuyoruz” dedi.

1 ay önce Samsun

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.