1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi eski Adliye binasının yanında bulunan bir plazanın önüne bırakılan kadın çantası, polis ve bomba imha uzmanı ekiplerini harekete geçirdi.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen taksi şoförü polis tarafından gözaltına alındı

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Samsun'daki yeşil alanlar yeterli mi?”diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsun

Samsun'da gramajı düşürülen simide yüzde 34 zam geldi. İşte Samsun'da simidin yeni fiyatı

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptıkları ya da kullandıkları iddiasıyla yargılandıkları davada hüküm giydikleri için aranan 3 kişi, bir miktar uyuşturucuyla yakalandı.

1 ay önce Samsun

Samsun haber-Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde meydana gelen kazada, yoldan çıkan otomobilin aydınlatma direğine çarptığı kazada 2 kişi yakalandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'da bu yıl deneme olarak üretilen, hastalığa ve virüse karşı dayanıklı melez domatesler, üreticilerin yüzünü güldürüyor. 8'inci salkımını da sorunsuz bir şekilde veren domateslerden en az 2 kez daha hasat yapılması ümit ediliyor.

1 ay önce Samsun

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Samsun'un da bulunduğu 17 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen “Narkoçelik-29” operasyonları sonucu 103 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüphelilerden 45’i tutuklanırken 36’sı hakkında adli kontrol kararı verildi

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde 17 yaşındaki çocuk, 'seçim husumeti'nden dolayı pompalı tüfekli saldırıya uğrayarak hastanelik oldu

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzeri Anıtpark mevkisinde 3 araçlı zincirleme trafik kazası ve kaza sonrası yaşanan ilginç anlar kameralara yansıdı. Kaza nedeniyle trafik kitlenince 2 vatandaş polis gelene kadar trafiği yönetti, kaza yerine gelen trafik polisi de kazaya karışan otomobili iterek olay yerinden kaldırılmasını sağladı.