1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir caminin bahçesinde çıkan anız yangını çevredeki boş araziye sıçradı. Alevler camiye ulaşmadan, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

1 ay önce Samsun

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizi ve velilerimizi bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz” dedi.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara"Kadınların en büyük derdi nedir?"diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsun

Samsun’un Bafra Ovası'nda bir kez ekildikten sonra 10 ila 15 yıl boyunca hasat edilebilen ve boyu 60 günde 3 metreye ulaşan maralfalfa yem bitkisinin bölgeye uyum sağlaması halinde hayvancılıkta ve tarım sektöründe yeni bir başlangıç olacağı değerlendiriliyor.

1 ay önce Samsun
1 ay önce Samsun

Samsun'da dilenci kılığında bir evden 2 milyon 500 bin lira değerinde altın ve para çalan 2 kadın, polisin takibi sonucu yakalandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Tuncay Karataş Bulvarı üzerinde bulunan Varol Park'ın hemen yanındaki çalılık ve otluk alanda çıkan yangın korkuttu.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası önünde meydana gelen olayda, alacak-verecek tartışmasında bir kişi bıçaklanarak hastanelik olurken, bıçaklı saldırgan yakalandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde 17 yaşındaki çocuğu, 'belediye başkanlığı seçimi' husumetinden dolayı pompalı tüfekle ağır yaralayan 18 yaşındaki genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde 4 çocuk annesi eski kız arkadaşına ölüm tehdidi mesajı attığı ve daha sonra bıçak zoruyla aracına bindirip götürdüğü evinde zorla alıkoyduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.