1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da bir kişi polis tarafından göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halindeki motosiklet yolda dönüş yapmak isteyen otomobile çarptı.  Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kadın yaralandı.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun Tekkeköy ilçesinde hafif ticari aracın kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı

1 ay önce Samsun

Karadenizli balıkçılar şu anda denizde bolca görülen palamutları avlamak için sezon hazırlıklarına devam ediyor. 1 Eylül’de ‘Vira Bismillah’ diyerek ağlarını atacak balıkçılar, palamuttan oldukça umutlu.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Yorulduğunuzu en çok ne zaman hissettiniz?" diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsun

Göğüs Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Şevket Özkaya, Ağustos ayının ilk haftalarında etkili olması beklenen Eyyam-ı Bahur sıcakları karşısında uyarak, "Ağustos ayının ilk haftasından ikinci haftasına kadar süren bu sıcak hava dalgası özellikle yaşlı, kalp ve akciğer hastalarını ölümcül sonuçlar doğurabilecek kadar etkileyebileceğini biliyoruz" dedi.

1 ay önce Samsun

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'un da aralarında olduğu 21 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “Kıskaç-24” operasyonlarında 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce Samsun

Sukiast sonucu katledilen Hamas lideri İsmail Haniye için Samsun'da Büyük Camii'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

1 ay önce Samsun

İlkadım Belediyesi tarafından, camilerde Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler için düzenlenen ‘Camiler Sesinle Şenlensin Sen Değersin’ etkinliği devam ediyor.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Kanalizasyon, yağmursuyu, bina ve ev bağlantılarında yaşanan sorunları yerinde tespit için kanal görüntüleme robotları kullanan SASKİ Genel Müdürlüğü, robotlar ile 2024 yılının 6 ayında 15 bin metre kanalizasyon ve 10 bin metre yağmur suyu olmak üzere 25 bin metre uzunluğundaki hattın içini kontrol etti