1 ay önce Samsunspor

Samsunspor'un takım kaptanı Zeki Yavru, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynayacakları Beşiktaş mücadelesinden puan ya da puanlar almak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin kırsal mahallesi olan Hacılı'da meydana gelen olayda, kafasına harç makinesinin demiri çarpan şahıs, ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

1 ay önce Samsun

Samsun’un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 71 yaşındaki şahıs evinin balkonundaki eşine baktığı için hastane otoparkında bir kişiyi bıçakladı.

1 ay önce Samsun

Bu yaz döneminde yüzlerce öğrencinin katıldığı kamplarda gençler Mahmur Dağı’nda doğanın tadını çıkarıyor. Düzenlenen kampta öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çocuklarımız doğayla iç içe kamp keyfi yaşıyorlar. Biz de burada gençlerimizle genç olduk” dedi.

1 ay önce Samsun

Samsun'da yüzlerce vatandaş, İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikastte yaşamını yitiren Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için yürüyüş düzenlendi.

1 ay önce Samsun

Samsun Tarım ve Orman Müdürlüğü, İç Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında göl ve lagünlere 3 milyon 5 bin sazan yavrusu bıraktı

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da yaşayan 83 yaşındaki Nurettin Topsakal, her gün Karadeniz açıklarında kulaç atıyor. Denize açıldığını gören bazı vatandaşlar 112'yi arayarak 'biri boğuluyor' ihbarıyla kolluk kuvvetlerini harekete geçiriyor. Topsakal, "Bu telefon açanlar yüzünden buraya sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri geliyor" dedi

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un Atakum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, hastanede tedavi altına alındı

1 ay önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinde hafif ticari aracın yağmur suyu kanalına devrildiği kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'nde 2 kişiye pompalı tüfekli saldırı düzenleyerek yaralayan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.