1 ay önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Atatürk Bulvarı Dolum Tesisi karşısı viyadük üstünde meydana gelen kazada kamyonetten yola düşen boş meyve kasasına çarpmamak için fren yapan sürücünün bariyere çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Gürgendağı mevkisinde meydana gelen olayda, Gürcistan'dan Kütahya'ya hurda kağıt götüren TIR, Samsun'da çıkan yangında alevlere teslim oldu.

1 ay önce Samsunspor
1 ay önce Samsunspor

Samsunspor kaptanı Zeki Yavru, Beşiktaş maçında oynadıkları güzel futbolun sezonun geri kalanı için kendilerine ve camiaya umut olduğunu söyledi.

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, birinci hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Samsun Valiliği önünde ışık ve yaya yolu ihlali sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Samsun
1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde eşinden boşanan ve sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte fotoğraf paylaşarak veda notu bırakan doktor Ayhan Haspulat, 4. kattan atlayarak intihar etti. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor - Beşiktaş maçının öncesi, canlı anlatımı ve sonrası, maça dair analizler, yorumlar, taraftar röportajları Maç Saati ile Samsun Canlı Haber'de

1 ay önce Samsun

Samsun'un doğal güzelliklerini, tarihi zenginliklerini ve kültürel mirasını gözler önüne seren yepyeni bir klip, Samsunlu sanatçı Sebahat Sekmen'in "Güzel Samsun" isimli eseri ile müzikseverlerle buluşuyor.