1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da polis ekipleri, 'kamu kurumlarında işe yerleştirme ve adliyede dosya takibi yapma' vaatleri ile insanların kandıran ve 31 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakaladı

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un Çarşamba Ovası'nda protokolün katılımıyla fındık hasadı yapıldı. Samsun'da bu sezon 114 bin ton rekolte beklendiği açıklandı

1 ay önce Samsun

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi 75.Yıl Bulvarında gece meydana gelen olayda, sahilde gece yarısı birlikte alkol aldığı erkek arkadaşı ile denize giren genç kadın kayboldu.

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor A. Ş. Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndaki saha için her sene ciddi biz özveri ile çalıştıklarını ancak, bu sezon çimin sıcaklıktan dolayı hastalığa yakalanıldığını belirterek, "Bir dahaki maça firma da söz verdi, çok ciddi çalışmayla sahamızı yakışır hale getireceğiz" dedi.

1 ay önce Samsun

Samsun haber - Samsun'da hırsızlık suçundan 30 yıl 1 ay 18 gün hapis cezası bulunan 24 yaşındaki hükümlü, polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.

1 ay önce Samsun

Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (CAMEK) kursiyer kayıtları başladı

1 ay önce Samsun

Samsun haber - Samsun'daki aile sağlığı merkezlerinin 2024 yılının ilk 6 ayında il nüfusunun 4,5 katı hastaya hizmet verdiğini belirten İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, "Önümüzdeki 3 yıllık süreçte Samsun'a 64 aile sağlığı merkezi ve 91 aile hekimliği birimi açmayı planlıyoruz" dedi.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Erkeklerin en büyük derdi nedir?" diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsun

Samsun İlkadım'da talep arttı. Günde 3 cami temizleniyor. İşte detaylar

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor'da yaşanan son gelişmeler Taraftarın Sesi programı ile bu akşam Kanal S ve Samsun Canlı Haber'de