1 ay önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde önüne dönüş yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsünün havada takla atarak yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor A.Ş. Başkanvekili Veysel Bilen, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı için son teklifi yaptıklarını ve Antalyalı'nın cevabını beklediklerini söyledi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Kavak ilçesine içme suyu sağlayan Güven Göleti'nin su seviyesi yüzde 13'e kadar düşerken, ilçenin 30 günlük içme suyu kaldı.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde sürücüler denetlendi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde kızını rahatsız ettiğini iddia ettiği kişiyi tabancayla yaralayan baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Samsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, süreç içinde şehrin daha güzel projelerle gündeme geleceğine hep birlikte şahitlik edeceklerini söyledi.

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, basketbol takımının lige neden katılmadığı konusunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "En son ne zaman doktora gittiniz?" diye sordu. İşte cevaplar

1 ay önce Samsunspor

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, 2024-2025 sezonunda öncelikli hedeflerinin ligde kalıcılık olduğunu belirterek, "Bu hedefin içerisinde de oyunu ve oyuncuları bireysel anlamda geliştirmek önemli" dedi

1 ay önce Samsun

Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürü Resul Doğan, "Son yıllarda özellikle domuz popülasyonun arttığı bir gerçektir. Samsun'da domuzların popülasyonlarının artması neticesinde tarım arazilerine ciddi anlamda zarar görmektedir. Domuz popülasyonlarının dengelenmesi için sürek avlarının yapılmasını biz de teşvik ediyoruz ve destekliyoruz" dedi.