1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğünce Bafra ilçesine kazandırılacak Yağmur Suyu Keson Kuyu Terfi Merkezi inşaatında sona yaklaştı. Kemal Paşa Mahallesinde inşa edilen Terfi Merkezi'nin su baskını sorununa büyük oranda çözüm olması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "17 ilçemizin tamamındaki yatırımlarımızla hemşehrilerimizin daha konforlu ve daha kaliteli bir yaşam sürmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

1 ay önce Samsun

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 15 Ağustos'ta meydana gelen olayda, banka içinde silahlı saldırının güvenlik kamerası ortaya çıkarken, avukatı ile birlikte adliyeye teslim olan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Samsun

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, işgal altında bulunan Gazze'deki zor şartlar altında yaşayan Filistin halkına insani yardım ulaştırıyor.

1 ay önce Samsun

Samsun’un Terme ilçesinde bir üreticinin fındığının randımanı düşük olması nedeniyle satın alınmadı. Olaya tepki gösteren üretici fındığını sokağa döktü.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Konforlu ve güvenli yolları, yeni sosyal yaşam alanlarını ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

1 ay önce Samsun

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Dereköy'de bir zincir marketin çevresindeki çöp görüntüleri yöre sakinlerini adeta çileden çıkardı.

1 ay önce Samsun

Samsun'da 250 gramı 10 TL'den satılan ekmeğe ‘gizli zam' uygulanarak 200 gramı 10 TL'den satışa sunulacak. Yarından itibaren uygulanacak tarifeye vatandaşlar tepki gösterdi.

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da aracında uyuşturucu ile yakalanan kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

1 ay önce Samsunspor

Spor Odası programı bu akşam Kanal S ve Samsun Canlı Haber'de

1 ay önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldüren katil zanlısını aracıyla kaçırdığı iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, polis adliye etrafında 3 kişiyi silahlı olarak yakaladı