4 hafta önce Samsun

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, bu senenin en önemli özelliklerinden birinin yeni müfredat olan 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' olduğuna dikkat çekerek, "2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öğrencinin merkeze alındığı, süreç değerlendirmenin daha fazla gündeme geldiği, öğrencinin çok fazla gelişiminin desteklendiği bir yıl olacak" dedi.

4 hafta önce Samsun

Samsunlu 8 yaşındaki yetenekli piyanist Yusufhan Çakır, son olarak 6. İPC Uluslararası Piyano Yarışması İstanbul Finalleri'nde Türkiye’yi temsil ederek birinci oldu. Samsun Valisi Orhan Tavlı, yetenekli piyanisti makamında kabul ederek başarılarının devamını diledi.

4 hafta önce Samsun

Samsunlu 14 yaşındaki bilek güreşi dünya şampiyonu Şaziye Demir, memleketinde davul-zurna eşliğinde coşkuyla karşılandı.

4 hafta önce Samsun

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen okul öncesi etkinliğinde çocukları yalnız bırakmayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Her yapılan hizmet çocuklar içindir. Onlar bizim en değerli varlıklarımız ve geleceğimiz" dedi.

4 hafta önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber gençlere "Samsunlular neden öfkelenir?" diye sordu. İşte cevaplar

4 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda, para kasasına saklanan uyuşturucu ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

4 hafta önce Samsun

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede, kilo vermek için mide küçültme operasyonu olan 26 yaşındaki Samsunlu Neslihan Yılmaz, işlem sonrası rahatsızlanınca 2 kez daha ameliyat edildi. Bir süre sonra, her biri yaklaşık 5 saat süren 2 ameliyat daha olan genç kız hayatını kaybederken, ailesi ise doktor ve hastaneden şikayetçi oldu.

4 hafta önce Samsun

Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler, okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye ürünleri satışının yapıldığı süpermarketleri denetlemeye devam ediyor.

4 hafta önce Samsun

Samsun'a ihracatın ve istihdamın artırılması için yoğun çaba harcayan Vali Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu yeni OSB'de inşaatı süren yatırımları inceledi

4 hafta önce Samsun

Ukrayna'da tıp okuyan ve savaş nedeniyle Türkiye'ye dönmek zorunda kalan, yatay geçiş yaptıkları özel üniversitede müfettiş raporu doğrultusunda kayıtları silinen Türk öğrenciler ortada kaldı. Doktorluk hayalleri yarım kalan öğrenciler, olayı mahkemeye taşıdı.