3 hafta önce Samsun

Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde evlerinde tıraş olmak isterken elektrik akımına kapılan genç ölümden dönerek hastaneye kaldırıldı.

3 hafta önce Samsunspor

Samsunspor’un efsanelerinden Mehmet Ali Çınar, Hasan Şengün ve Ahmet Usta, pazar günü oynanacak olan Hatayspor maçında Kırmızı - Beyazlıların iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağına inandıklarını söyledi.

3 hafta önce Samsun

İlkadım’da yol açma, asfalt yama, kaldırım ve baskı beton çalışmaları hızla devam ediyor. İlkadım Belediyesi, mahallelerdeki fen işleri ile ilgili çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

3 hafta önce Samsun

Samsun'un Bafra ilçesinde sağanak yağıştan dolayı sentetik çim saha suyla doldu. Suni çim kabarırken, ortaya ilginç görüntüler çıktı

3 hafta önce Samsun

Son olarak tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde hakemlik yapan Samsunlu güreş antrenörü ve hakemi Arif Şahin (40), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

3 hafta önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden bir kişinin copla darp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3 hafta önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da "uyuşturucu" suçundan hakkında 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı

3 hafta önce Programlar

Eski Futbolcu - Teknik Direktör Ahmet Usta'nın moderatörlüğünde Samsunspor'a hem futbolcu hem de teknik direktör olarak, yıllarca hizmet vermiş olan, iki efsane isim Mehmet Ali Çınar ve Hasan Şengün'ün (Dobi Hasan) yorumları ile Spor Odası programı bu akşam Kanal S ve Samsun Canlı Haber'de sizlerle!

3 hafta önce Samsun

Samsun haber- Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde narkotik polisinin takibi sonucu kokainle yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Cami Mahallesi'nde bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kuzenini orakla yaraladı.