1 hafta önce Samsun

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde harmandan 18 çuval fındık çalınırken, olayla ilgili 2 kişi yakalandı.

1 hafta önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinin kırsal Evrenuşağı Mahallesi'nde su çıkarmak için kuyu kazarken toprak altında kalan Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor’un efsanelerinden Mehmet Ali Çınar, Hasan Şengün ve Ahmet Usta, Konyaspor maçı öncesi analizlerde bulundu. Efsaneler, Kırmızı - Beyazlıların rehavet kapılmadan, doğru paslarla iyi işler yapabileceğini söyledi.

1 hafta önce Samsun

Samsun'da polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli ortalığı birbirine kattı. Şüpheli polis ekiplerince yakalandı ve 23 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi

1 hafta önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinin kırsal mahalle olan Evrenuşağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, su çıkarmak için kuyu kazan Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın toprak altında kalırken, kurtarma çalışması başlatıldı.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde tost makinesine gizlenmiş 2 kilogram esrar ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

1 hafta önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü, mavi bayraklı sahillerde gerçekleştirilen altyapı temizlik çalışmalarını başarıyla tamamladı. Adnan Menderes Bulvarı güzergahındaki çalışmada ekipler, dalgaların taşıdığı kumlarla dolan büyük çaplı kutu menfezleri temizledi.

1 hafta önce Samsun

Samsun'da 4x4 Off-road arazi aracına çevrilen 1995 model Renault Broadway, görenlerin dikkatini çekiyor.

1 hafta önce Programlar

Samsunspor'a dair tüm gelişmeler Spor Odası programı ile her pazartesi Kanal S ve Samsun Canlı Haber'de

1 hafta önce Samsun

Samsun’un İlkadım Belediyesi ekipleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren kafe ve restoranların 110 santimetre olarak belirlenen işgal sınır çizgisi, boya ile belirginleştirildi.