1 hafta önce Samsun

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir kişiye silah çekip tetik düşürmesine rağmen silah patlamayınca kaçan şahıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un en büyük sağlık yatırımı olan Şehir Hastanesiyle ilgili Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, "Samsun Şehir Hastanesi'nin poliklinik, servis alanı, yoğun bakım alanı gibi birçok alan hizmet vermeye hazır hale geldi. Biz de gerekli tıbbi planlamaları, mefruşat planlamalarını yapıyoruz" dedi.

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Konyaspor maçında kazanmak istediklerini belirterek Gaziantep maçından sonra takımın özgüven kazandığını söyledi.

1 hafta önce Samsun

Samsun haber- İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir yollar için mahallelerde sıcak asfalt yol ve yama çalışmalarına devam ediyor

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor'un genç file bekçisi Taha Tosun, taraftarın kendilerine verdiği destek ile sahada terlerinin son damlasına kadar savaşmaya hazır olduklarına değinerek, "Öncellikli hedefim A Takımda sahada süre bulup, armayı en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

1 hafta önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara sorduk: "Bedelli askerlik hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sordu. İşte cevaplar

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Konyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunuyor

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda, 10 kilo 55 gram kubar esrar ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Gürgendağ mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Nevra Lina Toprak isimli bebek ve Damla Asan Toprak yaralandı.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesinde polisin takibi sonucu kaçmak isteyen cezaevi firarisi çıktığı evin çatısında bacanın üzerinde yakalanınca cezaevine girmekten kurtulamadı.