1 hafta önce Samsun

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçede her anlamda belediyecilik hizmetlerinin sürdürüldüğünü belirterek, “Hemşehrilerimizin konforunu arttıran hizmetlerle, ilçemizin daha da gelişmesi için azimle ve gayretle çalışıyoruz. Gayretimiz İlkadım için” dedi.

1 hafta önce Samsun

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Eğitim seferberliğimizi sürdürüyoruz" dedi.

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor haber - Samsunspor'un takım kaptanlarından Zeki Yavru, Konyaspor maçında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Bunun telafisi olacak. İnişler çıkışlar olacaktır. İnşallah hep birlikte el ele bu zor sezonumuzu en iyi şekilde tamamlarız" dedi.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde jandarma ekiplerinin 10 kilo 55 gram kubar esrar maddesi ele geçirdiği olayla ilgili hakkında 15 yıl 5 ay hapis cezasıyla 3 yıldır aranan şahıs saklandığı yerde yakalandı.

1 hafta önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Halit Doğan ile Nurten teyze arasında yaşanan diyalog Samsunluları gülümsetti.

1 hafta önce Samsun

Sonbaharın gelmesiyle birlikte kışlık turşular da raflarda yerini aldı. Samsun'da bulunan bir turşucu ise neredeyse her şeyin turşusunu kurdu.

1 hafta önce Samsun

Samsun'da 7 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

1 hafta önce Samsun

Samsun haberleri- Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yoldan çıkan otomobil yol kenarındaki ağaçlara ve banka çarparken, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kazada ve bankta oturanlar ölümden döndü. Kazada otomobilde bulunun 2 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesinin kırsal mahallesi olan Kızıloğlak Mahallesi Dere mevkisinde kazadan 8 saat sonra uçuruma yuvarlanmış araçtan çıkıp yardım isteyen yaralı sürücü Kamuran Keskin'in araçta kalan arkadaşı Remzi Der hayatını kaybetti.

1 hafta önce Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını ve maçın hakkının 0-0 olduğunu söyledi.