3 gün önce Samsun

Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde aynı evin merdiven boşluğundan bir gün arayla 2 kez çuval içinde 76 kilo fındık çalan 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

4 gün önce Samsunspor

Samsunspor'da yaşanan son gelişmeler Taraftarın Sesi programı ile Kanal S ve Samsun Canlı Haber'de

4 gün önce Samsun

Samsun haber- Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliğin devamının sağlanması adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, uzun süredir aranan iki firari suçluyu yakaladı

4 gün önce Samsun

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e 'Gazilik' ve 'Mareşallik' rütbesinin verilişinin yıl dönümünde, cennet vatanımız ve şanlı bayrağımız için büyük kahramanlıklar gösteren gazilerimizin '19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyorum” dedi.

4 gün önce Samsun

Samsun'da narkotik polisi tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

4 gün önce Samsun

Sağanak yağışlara karşı ilçede gerekli önlemleri alan Canik Belediyesi ekipleri, vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için sahada ter döktü.

4 gün önce Samsunspor

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunspor'un Başakşehir karşısında müthiş bir galibiyet aldıklarını belirterek, takımı tebrik ettiler

4 gün önce Samsun

Samsunspor haber- Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve Operasyon Direktörü Soner Soykan, Başakşehir maçının ikinci yarısında gerçek Samsunspor'u izlediklerini belirterek, 2-0'lık galibiyeti taraftara armağan ettiler

4 gün önce Samsun

Samsun'da Gaziler Günü farklı etkinliklerle kutlandı. Bu çerçevede gaziler ve askerlerden oluşan koro bir konser verdi.

4 gün önce Samsunspor

Samsunspor'un takım kaptanlarından Zeki Yavru, ligin inişli çıkışlı olduğunu ancak, zorlu sezonu birliktelikle en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.