1 gün önce Samsun

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, 9 yıl 7 ay hapis cezası olan şahıs saklandığı mutfak tezgahı altında yakalandı.

1 gün önce Samsunspor

Samsunspor taraftarı, Çaykur Rizespor maçında kendilerine ayrılan misafir tribünün tamamını doldurarak, 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla Çaykur Rizespor'a adeta evinde deplasmanı yaşattı.

1 gün önce Samsun

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, adil bir dünya ve adil bir düzen kurabilmek için siyaset yaptıklarını ve bu yüzden iktidara gelmek istediklerini belirterek, "Bozuk olan tezgahı düzeltmeye talibiz" dedi

1 gün önce Samsun

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kilo metamfetamin ele geçirildi 3 kişi gözaltına alındı.

1 gün önce Samsun

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından, YKS ve LGS’de derece elde eden öğrencilere dizüstü bilgisayar, cep telefonu, gram altın, tablet ve akıllı saat hediye edildi. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede geleneği bu yıl da sürdürdüklerini belirterek, “Öğrencilerimize yönelik desteklerimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi

1 gün önce Samsun

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de genç bir kadın, erkek arkadaşıyla kavga eden genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.

1 gün önce Samsun

Samsun haber- İlkadım Belediyesi ekipleri, haftanın her günü saat mefhumu gözetmeksizin, İlkadımlılar için çalışmalarını sürdürüyor

2 gün önce Samsun

Samsun haber- Samsun'da, İçişleri Bakanlığı Mobil Trafik Eğitim Tırı'nda 7 bin 787 öğrenciye trafik eğitimi verildi

2 gün önce Samsun

Av yasağının kalkmasından sonra tezgahları süsleyen palamut hem vatandaşın hem de balıkçıların yüzünü güldürmüştü. Aradan geçen 20 günün ardından palamut daha soğuk sulara doğru göç etmeye başladı. Palamudun soğuk sulara doğru göçe başlamasının ardından fiyatlarda artış başladı.

2 gün önce Samsun

Samsun haber- Kamu hastanelerinde uygulanan tıbbi çamur tedavisi, kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarına çare oluyor