21 saat önce Samsun

Samsun’un Terme Belediyesi, kahverengi kokarca zararlısı ile mücadele için çiftçilere bin adet feromon tuzak dağıtacak.

22 saat önce Samsun

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'na ilişkin açıklamada bulundu

23 saat önce Samsun

İlkadım Belediyesi Zabıtası, merdiven altı midye imalathanelerine yönelik operasyon düzenledi. İnsan sağlığını olumsuz etkileyecek şekilde satışa hazırlanan midyelere, ekipler tarafından el konuldu.

23 saat önce Samsun

Samsun'da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 15 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca parçaları ele geçirildi.

1 gün önce Samsun

Samsun’un Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (CAMEK) üretilen mobilyalar, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere ulaştırılıyor.

1 gün önce Samsun

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, esnaf olarak en çok zorlandıkları durumun ekmeğe yaptıkları zam olduğunu belirterek, maliyetler dolayısıyla üzülerek ve sıkılarak zam yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

1 gün önce Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 1-0’lık skorla kazanılan Çaykur Rizespor A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

1 gün önce Samsun

Samsun'un da aralarında bulunduğu 32 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen 'Narkoçelik-40' operasyonlarında 125 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığı duyuruldu

1 gün önce Samsun

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Sebze Hali önünde hafif ticari aracın çarptığı yaya Mustafa Karadeniz ölümden dönerek hastanelik oldu.

1 gün önce Samsun

Samsun haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'nda 6. kattaki evlerinin penceresinden havalandırma boşluğuna düşen Ahmet Muammer Doğru, olay yerinde hayatını kaybetti.